Buka ménu utama

Émpangsari nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tawang, Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Émpangsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaTasikmalaya
KacamatanTawang



Gnome-home.svg