Abad: abad ka-1 - abad ka-2 - abad ka-3
Dékade: 100-an 110-an 120-an 130-an 140-an 150-an 160-an
Taun: 135 136 137 - 138 - 139 140 141

Taun ka-138 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit