Abad: abad ka-1 - abad ka-2 - abad ka-3
Dékade: 110-an 120-an 130-an 140-an 150-an 160-an 170-an
Taun: 146 147 148 - 149 - 150 151 152

Taun ka-149 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianEdit

Nu babarEdit

Nu pupusEdit

Poé peréEdit

Tumbu luarEdit