Abad: abad ka-20 - abad ka-21 - abad ka-22
Dékade: 1980-an 1990-an 2000-an 2010-an 2020-an 2030-an 2040-an
Taun: 2011 2012 2013 - 2014 - 2015 2016 2017

Taun ka-2014 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit