Abad: abad ka-20 - abad ka-21 - abad ka-22
Dékade: 1990-an 2000-an 2010-an 2020-an 2030-an 2040-an 2050-an
Taun: 2018 2019 2020 - 2021 - 2022 2023 2024

Taun ka-2021 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit