Abad: abad ka-2 - abad ka-3 - abad ka-4
Dékade: 210-an 220-an 230-an 240-an 250-an 260-an 270-an
Taun: 246 247 248 - 249 - 250 251 252

Taun ka-249 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit