Abad: abad ka-2 - abad ka-3 - abad ka-4
Dékade: 220-an 230-an 240-an 250-an 260-an 270-an 280-an
Taun: 250 251 252 - 253 - 254 255 256

Taun ka-253 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit