Abad: abad ka-5 - abad ka-6 - abad ka-7
Dékade: 540-an 550-an 560-an 570-an 580-an 590-an 600-an
Taun: 567 568 569 - 570 - 571 572 573

Taun ka-570 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian

édit

Nu babar

édit

Nu pupus

édit

Poé peré

édit

Tumbu luar

édit