Abad: abad ka-8 - abad ka-9 - abad ka-10
Dékade: 810-an 820-an 830-an 840-an 850-an 860-an 870-an
Taun: 839 840 841 - 842 - 843 844 845

Taun ka-842 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit