Taun ka-96 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 60-an  70-an  80-an  - 90-an -  100-an  110-an  120-an

Taun: 93  94  95  - 96 -  97  98  99 

Kajadian

édit

Nu babar

édit

Nu pupus

édit

Poé peré

édit

Tumbu luar

édit