Buka ménu utama

Abadijaya nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Sukmajaya, Kota Dépok, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Abadijaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaDépok
KacamatanSukmajaya



Gnome-home.svg