Buka ménu utama

Agus Wirahadikusumah (gumelar di Bandung, Jawa Kulon, 17 Oktober 1951 – tilar dunya di Jakarta, 30 Agustus 2001 dina umur 49 taun) nyaéta perwira luhu militér Indonésia jeung Panglima Komando Cadangan Strategis TNI Angkatan Darat (Kostrad).

Agus Wirahadikusumah
Gambar:Mayjen TNI Agus WK.jpg
Agus Wirahadikusumah nalika minangka Danseskoad
Born17 Oktober 1951
Bandung, Jawa Kulon
Died30 Agustus 2001 (yuswa 49)
Jakarta
AllegianceIndonésia
Service/branchLambang TNI AD.png TNI Angkatan Darat
Years of service1973-2001
Rank75px Létnan Jéndral
RelationsUmar Wirahadikusumah (paman)
Replace this image male.svg