Buka ménu utama

Agus Wirahadikusumah (gumelar di Bandung, Jawa Kulon, 17 Oktober 1951 – tilar dunya di Jakarta, 30 Agustus 2001 dina umur 49 taun) nyaéta perwira luhu militér Indonésia jeung Panglima Komando Cadangan Strategis TNI Angkatan Darat (Kostrad).

Agus Wirahadikusumah
Gambar:Mayjen TNI Agus WK.jpg
Agus Wirahadikusumah nalika minangka Danseskoad
Born 17 Oktober 1951
Bandung, Jawa Kulon
Died 30 Agustus 2001 (yuswa 49)
Jakarta
Allegiance Indonésia
Service/branch Lambang TNI AD.png TNI Angkatan Darat
Years of service 1973-2001
Rank 75px Létnan Jéndral
Relations Umar Wirahadikusumah (paman)
Replace this image male.svg