Ampélsari, Banjarnegara, Banjarnegara

Ampélsari nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Banjarnegara, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa Ampélsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
KacamatanBanjarnegara



Gnome-home.svg