Awi tali keur ditanggung di Kampung Naga Villager

Awi tali (Gigantochloa apus (J.A. & J.H. Schultes) Kurz)

Kulawarga: Poaceae

Ngaran wewengkon: pring tali, pring apus (Jawa)

Sebaran géografis: Sumatra Kidul, Sulawesi Tengah, Kalimantan Tengah, Jawa

Mangpaat: bahan parabot dapur, parabot nguseup, mébel, tali, jeung wawadahan. Ogé dipaké pikeun ubar tradisional

Bentuk hirup jeung asal: awi, tutuwuhan éksotik, dipelak

RujukanÉdit