Babah Krueng, Sawang, Aceh Utara

Babah Krueng nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Sawang, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Babah Krueng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanSawang

Citakan:Sawang, Aceh Utara


Gnome-home.svg