Bah Gunung, Bandar Huluan, Simalungun

Bah Gunung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bandar Huluan, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Bah Gunung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanBandar Huluan

Citakan:Bandar Huluan, Simalungun


Gnome-home.svg