Bahrainona (نشيد البحرين الوطني), nyaéta lagu kabangsaan Bahrain.

نشيد البحرين الوطني

Lagu kabangsaan Nasional
Bandéra Bahrain Bahrain

RumpakaMohamed Sudqi Ayyash
MusikTeu kanyahoan;
diaransemén ku Ahmed Al-Jumairi
Diadopsi1971
Sémpel musik

Tumbu kaluarÉdit


Citakan:Lagu-kabangsaan-stub