Buka ménu utama

Balodano nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ma'u, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Balodano
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Nias
Kacamatan Ma'u

Citakan:Ma'u, Nias


Gnome-home.svg