Buka ménu utama

Bandar Negeri Semuong nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanggamus, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Bandar Negeri Semuong

Peta lokasi Kacamatan Bandar Negeri Semuong
Propinsi Lampung
Kabupatén Tanggamus
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Tanggamus Citakan:Bandar Negeri Semuong, Tanggamus


Nuvola filesystems folder home.png