Banjarnegara, Banjarnegara

Banjarnegara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Banjarnegara
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri33.04.06
Désa/kalurahan-