Buka ménu utama

Basa Aceh nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Aceh, nu sumebar di 18 kabupaten/kota.

Basa Aceh
Basa Aceh
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Sumatra
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Aceh
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png