Basa Bali nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 5 propinsi nyaéta propinsi Lampung, Bali, Kalimantan Tengah, Sulawesi Tenggara, Nusa Tenggara Kulon, nu sumebar di 22 kabupaten/kota.

Basa Bali
Basa Bali
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Sumatra, Jawa jeung Bali, Kalimantan, Sulawesi, Nusa Tenggara Kulon
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Bali
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png