Buka ménu utama

Basa Yali Pass Valley nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Papua, nu dumuk di 1 kabupaten/kota.

Basa Yali Pass Valley
Basa Yali Pass Valley
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Papua
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Yali Pass Valley
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png