Buka ménu utama

Basa Yamdena nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Maluku, nu sumebar di 3 kabupaten/kota.

Basa Yamdena
Basa Yamdena
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Maluku
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Yamdena
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png