Buka ménu utama

Basshunter, Jonas Erik Altberg (gumelar 22 Désémber 1984 di Halmstad) nyaéta saurang penyanyi, produsér, DJ Swédia.

Basshunter
Basshunter nalika konsér di Halmstad (2008)
Gumelar Jonas Erik Altberg
22 Désémber 1984 (1984-12-22) (yuswa 34)
Halmstad
Pagawéan
Murangkalih Karir musik
Aliran
Taun aktip 1998–kiwari
Lébel Extensive Music, Warner Music Sweden, Ultra Records, Broma 16, Warner Music Japan, 3 Beat Records, Dance Nation, Warner Music Germany, Alex Music
Maén di Patrik & Lillen, DJ Mental Theo, Stunt, Lauren Dyson, Big Brother, Sandra, Dulce María
Ramatloka basshunter.se

Eusi

DiskografiÉdit

Album studioÉdit

Extended PlayÉdit

Album kompilasiÉdit

SingelÉdit

Tutumbu luarÉdit

Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan