Buka ménu utama

Basshunter, Jonas Erik Altberg (gumelar 22 Désémber 1984 di Halmstad) nyaéta saurang penyanyi, produsér, DJ Swédia.

Basshunter
Basshunter nalika konsér di Halmstad (2008)
GumelarJonas Erik Altberg
22 Désémber 1984 (1984-12-22) (yuswa 34)
Halmstad
Pagawéan
MurangkalihKarir musik
Aliran
Taun aktip1998–kiwari
LébelExtensive Music, Warner Music Sweden, Ultra Records, Broma 16, Warner Music Japan, 3 Beat Records, Dance Nation, Warner Music Germany, Alex Music
Maén diPatrik & Lillen, DJ Mental Theo, Stunt, Lauren Dyson, Big Brother, Sandra, Dulce María
Ramatlokabasshunter.se

DiskografiÉdit

Album studioÉdit

Extended PlayÉdit

Album kompilasiÉdit

SingelÉdit

Tutumbu luarÉdit

Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan