Buka ménu utama

Bawomaenamolo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Luahagundre Maniamolo, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Bawomaenamolo
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Nias Kidul
Kacamatan Luahagundre Maniamolo

Citakan:Luahagundre Maniamolo, Nias Kidul


Gnome-home.svg