Bintara Jaya, Bekasi Barat, Bekasi

Bintara Jaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bekasi Barat, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Bintara Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanBekasi Barat