Buka ménu utama

Cai laut (ing:marine water) nyaéta cai nu miboga kadar uyah >30 permit.[1]

ReferensiÉdit

  1. Tim Penyusun Kamus PS. 2013. Kamus Pertanian Umum. Jakarta:Penebar Swadaya ISBN 9790025939