Buka ménu utama

Ciawang, Leuwisari, Tasikmalaya

désa di Tasikmalaya, Jawa Barat

Ciawang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Leuwisari, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ciawang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanLeuwisari



Gnome-home.svg