Buka ménu utama

Cibalongsari, Klari, Karawang

désa di Karawang, Jawa Barat

Cibalongsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Klari, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibalongsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanKlari



Gnome-home.svg