Cibeber, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Cibeber nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cibeber
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega124,72 Kilométer pasagi
Pangeusi120.127 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.03

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit