Buka ménu utama

Cibening, Bungursari, Purwakarta

désa di Purwakarta, Jawa Barat

Cibening nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bungursari, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibening
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanBungursari




Gnome-home.svg