Buka ménu utama

Cibeureum, Kertasari, Bandung

désa di Bandung, Jawa Barat

Cibeureum nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kertasari, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibeureum
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanKertasari




Gnome-home.svg