Cibiuk, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia

Cibiuk nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cibiuk

Peta lokasi Kacamatan Cibiuk
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Garut
Camat Dra. Rusmanah, MSi.
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -
Nuvola filesystems folder home.png