Buka ménu utama

Cibiuk Kidul, Cibiuk, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Cibiuk Kidul nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibiuk, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Désa  Cibiuk Kidul
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanCibiuk

Tumbu LuarÉdit