Buka ménu utama

Cibungbulang, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia


Cibungbulang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cibungbulang

Peta lokasi Kacamatan Cibungbulang
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bogor
Camat -
Lega 32,66 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 133.845 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


 t·s·é 

Kabupatén Bogor, Jawa Barat

Lambang bogor.jpg

Kacamatan: Babakan Madang | Bojonggedé | Caringin | Cariu | Ciampéa | Ciawi | Cibinong | Cibungbulang | Cigombong | Cigudeg | Cijeruk | Cileungsi | Ciomas | Cisarua | Cisééng | Citeureup | Dramaga | Gunung Putri | Gunung Sindur | Jasinga | Jonggol | Kemang | Klapanunggal | Leuwiliang | Leuwisadéng | Mégamendung | Nanggung | Pamijahan | Parung Panjang | Parung | Ranca Bungur | Rumpin | Sukajaya | Sukamakmur | Sukaraja | Tajurhalang | Tamansari | Tanjungsari | Ténjo Ténjolaya |




Nuvola filesystems folder home.png