Cibungbulang, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Cibungbulang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cibungbulang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBogor
Lega32,66 Kilométer pasagi
Pangeusi133.845 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.01.16
Désa/kalurahan-