Buka ménu utama

Cibuntu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cigandamekar, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibuntu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCigandamekar




Gnome-home.svg