Cihideung, Parongpong, Bandung

désa di Bandung Barat, Jawa Barat

Cihideung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Parongpong, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cihideung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanParongpong



Gnome-home.svg