Cipanas, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Cipanas nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cipanas
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega67,27 Kilométer pasagi
Pangeusi108.717 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- 1576 jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.28
Désa/kalurahan7

Wates WilayahÉdit

Wates Tempat
Kalér Kabupatén Bogor
Kidul Kacamatan Pacét
Wétan Kacamatan Sukaresmi jeung pacét
Kulon Kacamatan Cisarua

GeografisÉdit

Lega Jumlah Pangeusi Kaluhuran kamiringan
58,03 km² 91.405 Jalma 1.080 - 2.962 meter dpl 3 - 40 %

[1]

AdministratifÉdit

  1. Kelurahan/Désa Batulawang (Kodepos : 43253)[2]
  2. Kelurahan/Désa Ciloto (Kodepos : 43253)[2]
  3. Kelurahan/Désa Cimacan (Kodepos : 43253)[2]
  4. Kelurahan/Désa Cipanas (Kodepos : 43253)[2]
  5. Kelurahan/Désa Palasari (Kodepos : 43253)[2]
  6. Kelurahan/Désa Sindangjaya (Kodepos : 43253)[2]
  7. Kelurahan/Désa Sindanglaya (Kodepos : 43253)[2]

ReferensiÉdit

  1. (id)Situs Resmi Kabupaten Cianjur diakses 2 Agustus 2015
  2. a b c d e f g (id)Kecamaran Cipanas diakses 2 Agustus 2015