Cipanas, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia


Cipanas nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cipanas

Peta lokasi Kacamatan Cipanas
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Cianjur
Camat Damanhuri, S.Ip
Lega 67,27 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 108.717 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - 1576 jiwa/km²
Kalurahan/désa 7

Wates WilayahÉdit

Wates Tempat
Kalér Kabupatén Bogor
Kidul Kacamatan Pacét
Wétan Kacamatan Sukaresmi jeung pacét
Kulon Kacamatan Cisarua

GeografisÉdit

Lega Jumlah Pangeusi Kaluhuran kamiringan
58,03 km² 91.405 Jalma 1.080 - 2.962 meter dpl 3 - 40 %

[1]

AdministratifÉdit

  1. Kelurahan/Désa Batulawang (Kodepos : 43253)[2]
  2. Kelurahan/Désa Ciloto (Kodepos : 43253)[2]
  3. Kelurahan/Désa Cimacan (Kodepos : 43253)[2]
  4. Kelurahan/Désa Cipanas (Kodepos : 43253)[2]
  5. Kelurahan/Désa Palasari (Kodepos : 43253)[2]
  6. Kelurahan/Désa Sindangjaya (Kodepos : 43253)[2]
  7. Kelurahan/Désa Sindanglaya (Kodepos : 43253)[2]

ReferensiÉdit

  1. (id)Situs Resmi Kabupaten Cianjur diakses 2 Agustus 2015
  2. a b c d e f g (id)Kecamaran Cipanas diakses 2 Agustus 2015


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

 

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang