Cipanas, Cipanas, Cianjur

désa di Cianjur, Jawa Barat

Cipanas nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipanas, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Cipanas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCipanas
Pamaréntahan
 • Nami KuwuH. Ayi Hidayat