Citakan:Hapus

(dialihkeun ti Citakan:Delete)
Padlock.svg

Citakan nu boga résiko gedé ieu geus diprotéksi sangkan teu diédit keur nyegah vandalisme. (log protéksi).
Mangga sawalakeun ngeunaan parobahan dina kaca sawala atawa paménta keur muka protéksi. Anjeun bisa maké {{editprotected}} dina kaca sawala atawa ménta ka kuncén pikeun mangéditkeunnana keur anjeun.

Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]

Émbaran

Citakan {{hapus}} ieu dipaké pikeun méré ciri usulan pamupusan geuwat.

Pamakéan

  • Pamakéan anu disarankeun nyaéta pamakéan anu dikombinasikeun jeung alasanna, conto:
    • Alesan tunggal: {{hapus|U1}}, {{hapus|kpc=U1}} atau {{hapus|ngaco}} atau {{hapus|csd=U1}} — untuk tulisan ngaco (WP:KPC#U1)
    • Bakal ngabijilkeun:
    • Alesan ganda: {{hapus|U10|U4}}, {{hapus|kpc=U10|kpc2=U4}} atawa {{hapus|serangan|ulang|}} atawa {{hapus|csd=U10|csd2=U4}} — pikeun artikel anu eusinsa tarajangan ka subyék anu dijeun teterusan sanggeus dihapus. (WP:KPC#U10, WP:KPC#U4)
    • Bakal ngabijilkeun:
  • Pamakéan jeung paraméter alesan pamupusan gancang lianna. Kodena: {{hapus|alesan pamupusan}}
  • Alias: {{hapus}}, {{delete}}
  • Kategori anu ditambahkeun: Artikel anu kudu dihapus

Paraméter-Paraméter

Kode Jenis pasualan
{{hapus|ngaco}} Tulisan ngaco
{{hapus|coba}} Uji coba
{{hapus|vandal/hoax}} Vandalisme
{{hapus|ulang}} Jieunan teterusan tina kaca nu geus dihapus
{{hapus|peungpeuk}} Pamaké anu dipeungpeuk atawa dilarang
{{hapus|téknis}} Pamupusan téknis
{{hapus|pundut/panaratas}} Pamundutan nu nyieun kaca
{{hapus|u8}} Kaca anu gumantung kana kaca anu euweuh atawa geus dihapus
{{hapus|resmi}} Tarékah resmi
{{hapus|tarajang/poyok}} Tarajangan atawa popoyokan ka subyék atawa éntitas lian
{{hapus|iklan}} Iklan atawa promosi kokoaran
{{hapus|copyvio}} Palanggaran hak cipta terang-terangan