Buka ménu utama

Cara makéÉdit

{{GP/2
|gambar     = 
|panorama   = 
|vertikal   = 
|deskripsi  = 
|ku         = 
|proyek     = 
|uploader   = 
|uploader2  = 
|editor     = 
|editor2    = 
|lisensi    = 
|ukuran     = 
|dimensi    = 
|taun       = 
|seluler    = 
|prev       = 
|des-prev   = 
}

ContoÉdit

{{GP/2
|gambar     = Artist’s impression of the black hole inside NGC 300 X-1 (ESO 1004a).jpg
|vertikal   = n
|panorama   = n
|deskripsi  = Gambaran seniman kana [[liang hideung]] jeung béntang anu silih ngorbit di galaksi NGC 300.
|ku       = L. Calçada, M. Kornmesser ([[Obsérvatorium Éropa Kidul]])
|lisensi    = {{GP-CC|A-3.0}}
|ukuran     = 2,31 MB
|dimensi    = 5.000 × 3.750
|taun      = 2013
|seluler    = {{{seluler|no}}}
|prev       = Mount_St_Helens_Summit_Pano_II.jpg
|des-prev   = Pamandangan 360° ti puncak Gunung St. Helena.
}}
Gambaran seniman kana liang hideung jeung béntang anu silih ngorbit di galaksi NGC 300.
Gambaran seniman kana liang hideung jeung béntang anu silih ngorbit di galaksi NGC 300.
(ukuran asli 5.000 × 3.750 piksel, 2,31 MB)


Beunang: L. Calçada, M. Kornmesser (Obsérvatorium Éropa Kidul)
Lisénsi: CC-A-3.0


Conto deuiÉdit

{{GP/2
|gambar     = View of Jakarta from Monas.jpg
|panorama   = y
|vertikal   = n
|deskripsi  = Panorama [[Jakarta]], [[Indonesia]].
|ku         = [[:commons:User:Crisco 1492|Crisco 1492]]
|proyek     = commons
|uploader   = AzaToth
|editor     = AzaToth
|lisensi    = {{GP-CC|Atribusi-Berbagi Serupa 3.0 Unported}}
|ukuran     = 43,41 MB
|dimensi    = 20.357 × 1.934
|taun       = 2012
|seluler    = {{{seluler|no}}}
|prev       = Istiqlal Mosque.jpg
|des-prev   = Masjid Istiqlal
}}

Ngahasilkeun:

Panorama Jakarta, Indonesia.
Panorama Jakarta, Indonesia.
(ukuran asli 20.357 × 1.934 piksel, 43,41 MB)


Beunang: Crisco 1492, diédit jeung diunggah ku AzaToth
Lisénsi: CC-Atribusi-Berbagi Serupa 3.0 Unported


{{GP/2
|gambar     = View of Jakarta from Monas.jpg
|panorama   = n
|vertikal   = n
|deskripsi  = Panorama [[Jakarta]], [[Indonesia]].
|ku         = [[:commons:User:Crisco 1492|Crisco 1492]]
|proyek     = commons
|uploader   = AzaToth
|editor     = AzaToth
|lisensi    = {{GP-CC|Atribusi-Berbagi Serupa 3.0 Unported}}
|ukuran     = 43,41 MB
|dimensi    = 20.357 × 1.934
|taun       = 2012
|seluler    = {{{seluler|no}}}
|prev       = Istiqlal Mosque.jpg
|des-prev   = Masjid Istiqlal
}}

Menghasilkan:

Panorama Jakarta, Indonesia.
Panorama Jakarta, Indonesia.
(ukuran asli 20.357 × 1.934 piksel, 43,41 MB)


Beunang: Crisco 1492, diédit jeung diunggah ku AzaToth
Lisénsi: CC-Atribusi-Berbagi Serupa 3.0 Unported