Citakan:Gambar petingan/13 2020

Gambar PetinganÉdit

Iangan Panganténan di Hardanger

Adolph Tidemand & Hans Gude - Bridal Procession on the Hardangerfjord - Google Art Project.jpg




Iangan Panganténan di Hardanger (Bahasa Norwégia: Brudeferd i Hardanger), lukisan minyak saluhureun kanvas taun 1848, beunang Adolph Tidemand (1814-1876) jeung Hans Gude (1825-1903), duanana urang Norwégia. Kiwari lukisan ieu jadi koléksi Galeri Nasional Norwégia.