Citakan:Gambar petingan/18 2020

Gambar PetinganÉdit

Fairmont Le Château Frontenac

Château Frontenac after a freezing rain day in Quebec city.jpg




Fairmont Le Château Frontenac, hiji hotél nu ngabogaan nilai sajarah nu aya di Kota Quebec, Quebec, Kanada. Château Frontenac réngsé diwangun taun 1893 meunang ngarancang arsiték Amérika Bruce Price. Hotél ieu kaasup hotél anu ngabogaan gaya Chateauesque nu diwangun pikeun Pausahaan Jalan Karéta Pasifik Kanada mangsa ahir abad 19 jeung awal abad 20.