Buka ménu utama

Kapadetan populasi

(dialihkeun ti Dénsitas)
Kapadetan populasi (jelema pér km2) dumasar nagara, 2006

Kepadetan nyaéta hasil ngabagi jumlah obyék kalayan lega wewengkonna. Alatan éta, hijian anu dipaké nyaéta hijian/unit lega, contona: buah/m2.

Kepadetan populasi atawa dénsitas populasi anu cicing di hiji wewengkon, disebut minangka jelema/km2.

Tempo ogéÉdit