Buka ménu utama

Damar Condong, Pematang Jaya, Langkat

Damar Condong nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pematang Jaya, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Damar Condong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanPematang Jaya

Citakan:Pematang Jaya, Langkat


Gnome-home.svg