Buka ménu utama

Dukuhtengah, Malébér, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Dukuhtengah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Malébér, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Dukuhtengah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanMalébér




Gnome-home.svg