Buka ménu utama

Dusun Pengkolan, Bosar Maligas, Simalungun

Dusun Pengkolan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bosar Maligas, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Dusun Pengkolan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanBosar Maligas

Citakan:Bosar Maligas, Simalungun


Gnome-home.svg