Buka ménu utama

Fabaliwa Oyo, Tugala Oyo, Nias Kalér

Fabaliwa Oyo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tugala Oyo, Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Fabaliwa Oyo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kalér
KacamatanTugala Oyo

Citakan:Tugala Oyo, Nias Kalér


Gnome-home.svg