Buka ménu utama

Fadoro Bahili, Mandrehe, Nias Kulon

Fadoro Bahili nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Mandrehe, Kabupatén Nias Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Fadoro Bahili
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kulon
KacamatanMandrehe

Citakan:Mandrehe, Nias Kulon


Gnome-home.svg